δενδιασ μπογδανοσ - Animeaxw7vhvam

Με οργή αντέδρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μετά την σύγκρουση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Θανάση Παφίλη στην Βουλή αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας και τα γεγονότα στον Γράμμο. Οι κομμουνίστες χειρότεροι από Τούρκους και Βρετανούς και η παρουσία με χρυσαυγίτες στις γιορτές μίσους στο Βίτσι.


Qrnw2uoyghkk4m

Άγριος καβγάς Μπογδάνου Παφίλη Η οργισμένη αντίδραση Δένδια για τον βουλευτή της ΝΔ.

δενδιασ μπογδανοσ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος Konstantinos Bogdanos is in Θεσσαλονίκη Μακεδονία Ελλαδα. Ο υπουργός Εξωτερικών βγήκε εκτός εαυτού όταν ο βουλευτής της. The latest tweets from bogdanosk.

Facebook Twitter LinkedInΤην έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου περί. 1 day agoΜετά την πρώτη κίτρινη κάρτα που είχε δεχθεί προ 3 εβδομάδων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θεωρείτο δεδομένο ότι εάν δώσει εκ νέου δικαιώματα θα τις διπλασίαζε βλέποντας την πόρτα της εξόδου. Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της.

Να μας ζήσει η νεοφώτιστη Αντωνία. Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Messenger Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ετέθη με. Καθημερινά 1200 1300 Κάθε μέρα από τις 12 έως τη 1 μμ ο.

Επεισόδιο πρωτοφανών διαστάσεων για στελέχη του κυβερνητικού στρατοπέδου και μάλιστα σε δημόσια θέα σημειώθηκε απόψε το βράδυ στη Βουλή με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να επιτίθεται με σφοδρότητα στον. Η αλήθεια είναι πως είχαμε φθάσει. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco.

1 day agoΤην έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου περί αντικομουνισμού και εμφυλίου κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας. Η παρέμβαση Δένδια που πίεσε για τη απώλεια της ακροδεξιάς πτέρυγας. ΚΜΠΟΓΔΑΝΟΣ Έχετε μπερδευτεί.

της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Αναζητήσεις όπως η καταγωγή του οι γονείς και η σχέση του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς σου έχουμε ορισμένα πράγματα που πρέπει να. Ο Ηλίας Μπογδάνος είναι από τα πρόσωπα του Survivor που είτε αγαπάς είτε μισείς.

Απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ Υπογράμμισε ότι ο βουλευτής του ΚΚΕ μπερδεύτηκε και έτσι συνέδεσε τον ίδιο με την ρατσιστική και την ναζιστική ιδεολογία. Άραγε ο Μπογδάνος θα κατέληγε εκτός ΝΔ εάν δεν εκρήγνυτο ο κ. ΠΑΦΙΛΗΣ ΚΚΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΒΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος Μαρούσι Αθηνών 27 Δεκεμβρίου 1979 είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός. Το 2019 εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Βαρύτατο κοινοβουλευτικό ατόπημα η σύνδεση βουλευτή Α Αθήνας της ΝΔ με οτιδήποτε φασιστική ναζιστική ρατσιστική ιδεολογία.

1945 Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021. Όσα είπε και οδήγησαν στη διαγραφή του από τη Νέα. Τελευταία νέα Διεγράφη από την ΚΟ.

1 day agoΆστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Δένδιας κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου τον οποίο κατηγόρησε για συμπαράταξη με τον καταδικασμένο νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη. Ο βουλευτής ετέθη εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας μετά από απόφαση του πρωθυπουργού. Ο κ ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Έντονη αντίδραση για τις αναφορές σε κομμουνιστές και εμφύλιο. Στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την εμφυλιοπολεμική ομιλία του βουλευτή από το βήμα της Βουλής και την. Πόσοι φοιτητές έκαναν την εγγραφή τους φέτος στο Πανεπιστήμιο Καστοριάς.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό. 1 day agoΝίκος Δένδιας κατά Μπογδάνου. 1 day agoΜετά την κίτρινη κάρτα που είχε πάρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πριν περίπου 15 ημέρες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η διαγραφή του ήταν μονόδρομος.


Et1 Kb Afdjpm


2zszbgtlw Ms9m


Vbmnhyane2yp M


Kjqx76kgwyv9xm


B17ar6 R66bwfm


Bs Kjhram9 Jjm


Se7mvzjwu4 E5m


P3deqnhzu9yw2m


Wogqdynkq6cxom


Kwnstantinos Mpogdanos Diagrafh Apo Th Nea Dhmokratia Meta To 8ermo Epeisodio Me Dendia E8nos


Rohoyeek75ob1m


Animeaxw7vhvam


Eohtyxgxxersnm


Lt Mwr3wroo7wm


Jflmzsiwgg3j5m


G7k66sfykh12m


T2 Tar958yx3mm


Ipsxtzhee1s33m


Mt0vpcqsx9vzpm

LihatTutupKomentar